divendres, 7 de novembre de 2008

Massa salada


Necessitem:
  • -5og d'oli d'oliva
  • -150g d'aigua
  • -400g de farina
  • -1culleradeta de sal

Amb Turbo-Chef:

Es posa l'oli al bol a 100º durant dos minuts a V2.
Pel forat de la tapa ,a V2, sense temperatura, afegir l'aigua, la farina i la sal i deixar-ho un parell de minuts fins que la massa estigui ben lligada.


Sense Turbo-Chef:
En una cassola poseu a escalfar l'oli. Quan es calent hi afegiu l'aigua i la sal, remenant amb una espàtula de fusta. Després, sense deixar de remenar, anar-hi tirant la farina, i quan es pugui acabar-ho d'amassar amb les mans.


Ha de quedar una massa oliosa i elàstica

3 comentaris:

  1. Quin goig de massa!
    Potser la faig servir per fer una coca amb espinacs, pinyons i panses!
    Gràcies maca.

    ResponElimina
  2. Ostres, ganxeta, he descobert el teu altre blog. De suport res, un altre de referència. M'apunto aquesta massa per fer coques.
    Salut!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ganxetes..., no em sigueu gamberres i us coleu on no toca... Aquest és de suport, no us poseu per aquí que no ho podré controlar tot.
    Ara, us agraeixo els comentaris.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina