diumenge, 30 de novembre de 2008

Beixamel

BEIXAMEL ESPESSA PER A CROQUETES
Necessitem:
  • -Un litre i mig de llet
  • -50g de mantega
  • -25og de farina
  • -sal
  • -nou moscada (opcional)
Es posa la llet al foc amb la sal i la mantega, quan arrenca el bull s'aparta del foc i s'hi tira la farina. Es treballa bé amb el batedor de varetes o amb la batedora elèctrica, vigilant que no quedi cap grumoll, i es torna a posar al foc. Remenant constantment es manté 5 minuts al foc ben baixet.
Amb TurboChef:
Posem la mantega al bol i ho posem 1minut, a 60º, V!. Hi afegim la sal i la llet i ho posem 5 minuts a V1 a 100º. Hi afegim la farina i ho posem V3-5-7 durant dos minuts. Després ho deixem a V3 durant 10 minuts a 60ª.

1 comentari:

  1. he trobat aquest bloq, a traves d'un altre i volia dir que m'agrada, amb el teu permís passar a visitarte, de tant en tant una salutació.

    ResponElimina